V květnu do Tramtarie: v máji plném lásky nejvíc táhne Můj romantický příběh

Jarní počasí si je v těchto dnech značně proměnlivé, zato kulturní vyžití v Olomouci vykazuje ověřenou stabilitu. Z květnové nabídky Divadla Tramtarie si vybere každý.

Můj romantický příběh | Foto: Divadlo Tramtarie

První květnové dny se mohou diváci těšit na současnou komedii MŮJ ROMANTICKÝ PŘÍBĚH. Ta vypráví jeden příběh dvěma různými pohledy, mužským a ženským. A asi není nutné dodávat, že jsou to pohledy zcela odlišné. Příběh začíná na firemním večírku, po kterém se hlavní aktéři probudí spolu v posteli a děj nabírá na obrátkách. Komedii režíroval David Vyhnánek, mladý talent z ostravského divadla Mír, který měl v Tramtarii první premiéru letos v únoru.

Pod příznačným názvem HORORY Z MANŽELSKÝCH LOŽNIC se skrývá komedie plná černého humoru, komických neporozumění, ale také tragických minutí a selhání. To vše je namícháno v jeden zábavný divadelní koktejl. Peprné příběhy čtyř manželských dvojic, do jejichž mírně upadajícího intimního života přijde nečekaná záležitost, kterou není nic menšího, než nová sexuální libůstka, nebo chcete-li, nevinná sexuální úchylka. Tramtarie zve diváky na poutavou okružní jízdu manželskými ložnicemi, ve které nechybí milostné pikantnosti, drama, nečekané zvraty, ani láska.

Na 15. května připravila Tramtarie také další díl úspěšné Talk show Marka Zahradníčka ZGRUNTU S VLKEM Z GRUNTU. Marek Zahradníček, podrobně a bez servítků, vyzpovídá Davida Vlka, autora facebookových fejetonů, jehož ostrovtip se na sociálních sítích stal fenoménem. Vlk z Gruntu zavítá do Tramtarie už potřetí.

V květnové nabídce je i temná lovestory NA VĚTRNÉ HŮRCE. Působivé divadelní zpracování klasického románu Emily Brontëové, který v době vydání zcela šokoval tehdejší viktoriánskou společnost.

Především dámskou část publika, ale samozřejmě nejen ji, zaujme originální FAT CABARET: LÁSKY, STRACH A ZEN NEKONFEKČNÍCH ŽEN. Humorná sonda do ženských duší je ideálním tipem na příjemně strávený večer s kamarádkou ve společnosti Divadla Tramtarie.

„Na konci května nás v divadle čeká premiéra komedie MATKY NA TRIPU. Čtvrtá a zároveň poslední premiéra této divadelní sezony má vůni léta a přenese diváky na jeden úžasný bezstarostný výlet,“ prozradila mluvčí divadla Vlasta Pechová.

V průběhu května se diváci mohou v Tramtarii těšit také na černou komedii o tom, „co by bylo kdyby“ se ocitnul v současnosti Adolf Hitler s příznačným názvem ZPÁTKY VE HŘE nebo inscenaci o životě a radosti z každé vteřiny ČEKÁNÍ PŘED NEBESKOU BRÁNOU. Obě tyto inscenace jsou z pera Vladislava Kracíka, uměleckého šéfa Divadla Tramtarie, a slibují typický tramtarijní humor i podměty k zamyšlení.

Vstupenky na všechna představení můžete koupit online na www.divadlotramtarie.cz nebo v Informačním centru v podloubí olomoucké radnice.

Foto: Divadlo Tramtarie

Foto: Divadlo Tramtarie




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
Chata Kouty