Ben Cristovao, Yzomandias nebo Majk Spirit. Big Up Festival láká na velká jména

Do Olomouce míří nová hudební akce. Big Up Festival láká na zvučná jména jako je Benny Cristo, Paulie Garand, nebo Kali. Festival se odehraje na Korunní pevnůstce.

Návštěvníci 7. června na Korunní pevnůstce zažijí první ročník nového festivalu. Big Up Festival vytáhne na podia hvězdy českého rapu a popu. Brighter day vám udělá Ben Cristovao i kdybyste byli jako Deti stratenej generacie, jak uslyšíte od rappera Rytmuse. Možná to bude váš Novej svět podle Yzomandiase a až vám Kali zazpívá Mám ťa rád, budete si připadat jako Starkids od Paulieho Garanda.

Na Big Up Festivalu nepřijdete ani o skvělé koktejly nebo food zónu poskládanou z vyhlášených food trucků. Nebude chybět ani chill u vodních dýmek. S nákupem vstupenek byste ale neměli čekat, protože druhá vlna už je úplně vyprodaná. Je tak možné, že pokud čekáte na poslední chvíli, lístky už nebudou.

Big Up Festival navíc patří mezi akce, kde zaplatíte všechno bezhotovostně. Díky jednomu nabitému náramku nemusíte vůbec vytáhnout hotovost, ani kartu. Jednoduše totiž zaplatíte náramkem, který si předem elektronicky nabijete. A pokud neutratíte všechen kredit, pořadatel vám peníze vrátí na účet.

LINE UP MAIN STAGE

14:00 – OPEN DOOR

15:00 – DJ AUSTRALAN

17:00 – PAULIE GARAND & BAND

18:00 – MAJK SPIRIT & GRIMASO

19:00 – KALI & PETER PANN

21:00 – BEN CRISTOVAO

22:00 – YZOMANDIAS + NIK TENDO

23:00 – KONTRAFAKT



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
Chata Kouty