Dnes čarodějnice, zítra svátek lásky. Korunní pevnůstka ožije pestrým programem

Tradiční jarní akce Radia Haná a agentury Forsberg pro děti i dospělé nabídnou v úterý 30. dubna od 16 hodin a ve středu 1. května od 11 hodin nabitý program. Návštěvníci se mohou těšit na hudební vystoupení, atrakce pro malé i velké, stánky s občerstvením, rej masek, vatru, ale i další doprovodný program pro celou rodinu.

„Přijďte si s námi v úterý užít magickou Filipojakubskou noc a s ní i již tradiční zábavní odpoledne a večer v areálu olomoucké Korunní pevnůstky. Letos se k nám přidá kapela SLZA a také tlapkový tým, který vyrazí na záchrannou misi. Těšit se můžete i na další rozmanitý program pro děti i dospělé – ukázku experimentů připravenou Pevností poznání, hořící vatru, spoustu atrakcí a chybět nemůže ani oblíbené opékání špekáčků,“ popisuje lákadla akce programový ředitel pořádajícího Radia Haná Marek Berger. 

První máj je tradičně spojován s oslavou lásky. A na Korunní pevnůstce budou lidé slavit nejen lásku, ale užijí si společně i skvělou zábavu. Májová slavnost nabídne koncerty, pohádku pro děti, atrakce pro malé i velké, stánky s občerstvením a další doprovodný program pro celou rodinu!




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
Chata Kouty