SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na hrad Sovinec. Bohatý program pobaví prcky i dospělé

Nefalšované souboje na sekery, palcáty i meče. Ano, hrad Sovinec se opět promění v bitevní pole. Akce Kmotra smrt během víkendu 4. a 5. května a o státním svátku 8. května přenese návštěvníky hradu hluboko do středověku. Vyhrajte rodinné vstupné na tuto středověkou akci. Soutěž bude ukončena v pátek 3. května ve 12 hodin.

Dvě skupiny historického šermu na Sovinci o víkendu představí své bojové a herecké schopnosti. Famózní šermíři Bibus Spiritus z Prahy představí obnovenou premiéru šermířské pověsti Valdštejnova smrt. Elitní mušketýrský regiment Corporal zahraje tři své příběhy.

Ve středu 8. května se na Sovinci představí těžkooděnci v plné zbroji. Nebude to nikdo jiný než moravská šermířská legenda MARKUS – M.

Středověké tance a ukázky soubojů

Na Sovinci samozřejmě nezapomínají ani na nejmenší diváky, pro ty si na celý den připravil dětské pohádky Péťa Světošlápek. Nebude chybět ani řada dalších pohádek, třeba ta o Perníkové chaloupce a Koblížkovi. Na Sovinci je také přichystána ukázka sokolnického a kovářského umění. Návštěvníci hradu nebudou ochuzeni ani o středověké tance a ukázku gotických šermířských soubojů.

Program na hradě bude probíhat v obou víkendových dnech od 9 do 18 hodin. Umělci vystoupí na Sovinci i 8. května. Více informací o programu a celé akci naleznete ZDE.

SOUTĚŽ

Hrajte s Rejem o 3x rodinné vstupné (4 vstupenky) na hrad Sovinec. Stačí, když pošlete správnou odpověď a budete mít špetku štěstí při losování. Tři výherce, kteří získají vstupné pro celou rodinu, zveřejníme v pátek 3. května v poledne pod tímto článkem.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje akce na hradě Sovinec?

A) Otec Smrt    B) Teta Smrt   C) Kmotra Smrt

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru SOVINEC, ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 605 854 541. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)

Vyhodnocení:  

Čtyři vstupenky na hrad Sovinec na akci Kmotra Smrt vyhráli Ilona Janošová z Libiny, Monika Nováková z Olomouce a Bohumil Forster z Litovle. Blahopřejeme! Výhru si vyzvedněte po předložení osobního dokladu u pořadatelů přímo u vstupu na akci. 





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
Chata Kouty